Ieswei 3
9258 CT Jistrum
T 0512 - 47 16 72
M 06 - 22 49 28 49

Bouwbedrijf Bergum

Bent u opzoek naar een ervaren en betrouwbaar bouwbedrijf voor de uitvoering van uw bouwproject in Bergum? Laat u eens informeren door Bouwbedrijf Dijkstra Jistrum. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u op verschillende manieren van dienst zijn. Weten hoe? Lees vooral verder.

Bouwbedrijf Dijkstra Jistrum nabij Bergum biedt een compleet pakket

Bouwbedrijf Dijkstra Jistrum zit al jaren in de bouwbranche en heeft vele bouwprojecten succesvol afgerond. Wij zijn veelzijdig inzetbaar. Zo kunt u ons inschakelen voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie. Wij bieden een compleet pakket!

Niet alleen qua diensten bieden wij een compleet pakket. Schakelt u ons in voor bijvoorbeeld nieuwbouw of verbouw in Bergum, dan voeren wij de klus volledig voor u uit. Oftewel, wij zijn van begin tot eind uw bouwpartner. U heeft één aanspreekpunt gedurende de klus.

Een bouwbedrijf nabij Bergum voor kwaliteit

Een bouwproject begint met het in kaart brengen van uw wensen, eisen en natuurlijk uw budget. Samen maken we een plan en vervolgens gaan onze specialisten voor u aan de slag. Onze medewerkers zijn ervaren en vakkundig. Dit is voor ons erg belangrijk, daar wij ons willen vasthouden aan onze kernwaarden: kwaliteit, vakmanschap, degelijkheid, betrouwbaarheid en een scherpe prijs.

Wilt u meer weten over Bouwbedrijf Dijkstra Jistrum nabij Bergum? Schroom niet om contact op te nemen of neem een kijkje op onze website voor informatie over onze diensten en projecten die we in het verleden hebben uitgevoerd. Ook kunt u via onze website direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Tot ziens bij  Bouwbedrijf Dijkstra Jistrum!