Ieswei 3
9258 CT Jistrum
T 0512 - 47 16 72
M 06 - 22 49 28 49

Bouwbedrijf Drachten

Van nieuwbouw tot renovatie: Dijkstra Jistrum is het bouwbedrijf in de omgeving van Drachten die u graag het werk uit handen neemt.

Staat u op het punt om aan een nieuwbouw, uitbouw of renovatie te beginnen en bent u op zoek naar een bouwbedrijf in de omgeving van Drachten die u hierbij een handje kan helpen? Dan is Bouwbedrijf Dijkstra Jistrum uw ideale bouwpartner.

Bouwbedrijf Dijkstra Jistrum in de omgeving van Drachten uw aannemer voor uw bouwprojecten

Ons bedrijf bestaat uit 7 vakbekwame mensen die meer dan de nodige kennis en ervaring in huis hebben om hetgeen klaar te krijgen waar ze voor worden ingezet. Bouwbedrijf Dijkstra Jistrum in de omgeving van Drachten is graag uw aannemer voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw en onderhouds projecten. Wij kunnen alle taken uit handen nemen, zodat u zich kunt focussen op uw nieuwe woning of pand. U heeft in dit geval maar één aanspreekpunt voor alle zaken, wel zo makkelijk.

Voorafgaand aan de bouw gaan we met u om tafel. We brengen uw wensen en eisen in kaart, en zetten dit om tot een passend ontwerp en bouwplan. Vervolgens wordt er een team samengesteld voor de uitvoering van de klus. Dit team bestaat uit de vakbekwame medewerkers van Bouwbedrijf Dijkstra Jistrum en eventueel externe partijen waar wij al jaren zaken mee doen in de omgeving van Drachten. Bij bouwprojecten draait alles om goed samenwerken. Zowel onderling als met de klant. Wij werken met korte lijntjes en kunnen snel schakelen, wat resulteert in duidelijke communicatie en een efficiënte werkwijze.

Bouwbedrijf in de regio Drachten voor uw renovatie!

Kan uw woning of pand wel een opknapbeurt gebruiken? Schakel Bouwbedrijf Dijkstra Jistrum in de omgeving van Drachten in voor renovatie. Wij brengen uw woning of pand op professionele wijze terug in de originele staat zonder het gebouw aan te tasten. Dit kan zowel door middel van herstel als vernieuwing. Wat er ook moet gebeuren, de karakteristieke eigenschappen van het pand houden wij in stand. 

Naast renoveren kunnen we uw woning of pand moderniseren door bijvoorbeeld extra isolatie aan te brengen of technische installaties aan te passen. Zo ziet het gebouw er zowel van binnen als buiten weer goed uit.

Uw aannemer nabij Drachten voor een nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud of renovatie
Zoekt u een bouwbedrijf in de omgeving van Drachten en heeft u een steuntje in de rug nodig bij uw nieuwbouwproject of renovatie? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer: 0512 - 47 16 72. U kunt ook een offerte aanvragen op onze website.