Ieswei 3
9258 CT Jistrum
T 0512 - 47 16 72
M 06 - 22 49 28 49

Bouwbedrijf Kootstertille

Voor een bouwbedrijf nabij Kootstertille dat gespecialiseerd is in nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie bent u aan het juiste adres bij Bouwbedrijf Dijkstra Jistrum. Wij zitten al jaren in de bouwbranche en dankzij onze kennis en ervaring zijn wij op verschillende manieren in te zetten. Waar u ons ook voor inschakelt, wij leveren vakmanschap tegen een scherp tarief.

Bouwbedrijf  Dijkstra Jistrum voor een zorgeloze uitvoering van uw bouwklus in Kootstertille

Bouwbedrijf Dijkstra Jistrum kan het complete bouwproject in Kootstertille voor u uitvoeren. Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke oplevering, wij nemen alles uit handen. Ook bieden we graag wat extra hulp. Zo kunnen we u bijvoorbeeld helpen bij het aanvragen van de nodige (bouw)vergunningen of bij het maken van financiële berekeningen.

Onze speerpunten staan vandaag de dag nog steeds als paal boven water. U kunt bij ons rekenen op kwaliteit, vakmanschap, degelijkheid, betrouwbaarheid en een scherpe prijs. Dit realiseren we samen met 7 trouwe en ervaren medewerkers. Ieder zeer bekwaam zijn eigen vakgebied. Zij zorgen ervoor dat het bouwproject in Kootstertille precies wordt opgeleverd zoals u voor ogen had. Uw wensen vormen de rode draad in het project.

Het complete bouwbedrijf nabij Kootstertille

Wilt u weten wat Bouwbedrijf Dijkstra Jistrum nabij Kootstertille voor u kan betekenen? Neem een kijkje op onze website voor meer informatie over onze diensten en projecten. Zoals gezegd kunnen wij u helpen op het gebied van nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Ook dat kan via de website, of neem contact met ons op!