Ieswei 3
9258 CT Jistrum
T 0512 - 47 16 72
M 06 - 22 49 28 49

Bouwbedrijf Surhuisterveen

Bouwbedrijf Dijkstra Jistrum is hét bouwbedrijf voor uw project in Surhuisterveen. Zoals de naam al aangeeft zijn wij gevestigd in Jistrum en wij bedienen al jaren klanten in onze nabije omgeving. Zo ook in Surhuisterveen. Waar we u mee van dienst kunnen zijn? Wij zijn een veelzijdig bouwbedrijf en kunnen u helpen met uw nieuwbouw-, verbouw- of aanbouwproject, en wij verzorgen onderhoud en renovatie.

Bouwbedrijf Dijkstra Jistrum nabij Surhuisterveen voor kwaliteit en vakmanschap

Zoals u heeft kunne lezen bieden wij een compleet pakket aan diensten. Wij werken samen met een team van 7 ervaren medewerkers met ieder hun eigen specialiteit. Zij zijn goed in wat ze doen en weten hoe ze van uw bouwklus in Surhuisterveen een succes maken. Werken met vakbekwame mensen is voor ons van groot belang, daar kwaliteit en vakmanschap voorop staan bij Bouwbedrijf Dijkstra Jistrum. Ook is degelijkheid en betrouwbaarheid voor ons erg belangrijk. Hier kunt u dan ook op rekenen, ongeacht het type project waar u ons voor inschakelt.

Alles van A tot Z geregeld door Bouwbedrijf Dijkstra Jistrum nabij Surhuisterveen

Bouwbedrijf Dijkstra Jistrum heeft altijd al gewerkt met scherpe tarieven. Dat gaat echter nooit ten koste van onze kwaliteit en de service die we bieden. Wij denken altijd met u mee en streven ernaar om bijvoorbeeld uw nieuwe woning in Surhuisterveen of uw nieuwe serre (waar u ons ook maar voor inschakelt!) volledig naar wens op te leveren. Wij verzorgen dan ook het complete pakket, van het eerste ontwerp tot de oplevering.