Ieswei 3
9258 CT Jistrum
T 0512 - 47 16 72
M 06 - 22 49 28 49

Bouwbedrijf Twijzel

Voor een professioneel bouwbedrijf nabij Twijzel gaat u naar Bouwbedrijf Dijkstra Jistrum. Wij hebben jarenlange ervaring en hebben vele bouwprojecten met succes afgerond. Onder andere voor klanten in Twijzel. Ook u zijn we graag van dienst! Wat we voor u kunnen betekenen kunt u lezen op onze website of hieronder.

Bouwbedrijf Dijkstra Jistrum nabij Twijzel voor een compleet pakket aan diensten

Bouwbedrijf Dijkstra Jistrum is gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie. Wij bieden een compleet pakket aan diensten. Ook binnen een project bieden wij dit complete pakket, wij verzorgen alles voor u. Wij leiden het project van begin tot eind in goede banen, om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Een bouwproject kan tenslotte erg stressvol zijn. Laat het daarom uitvoeren door een betrouwbare partner zoals Bouwbedrijf Dijkstra Jistrum. Wij weten wat we doen en doen het graag voor u!

Bouwen op basis van uw wensen, dat doet Bouwbedrijf Dijkstra Jistrum

Elk bouwproject begint met een inventarisatie. Wat zijn uw wensen en wat is uw budget? Samen met u maken we een plan waarmee onze specialisten aan de hang gaan. Wij werken met 7 vaste medewerkers met ieder hun eigen specialiteit. Samen zorgen wij ervoor dat uw bouwproject in Twijzel wordt gerealiseerd zoals u al die tijd voor ogen had.

Wilt u weten wat Bouwbedrijf Dijkstra Jistrum voor uw bouwproject in Twijzel kan betekenen? Neem contact op met ons team of vraag direct een vrijblijvende offerte op via onze website. Wij informeren u graag!